072 - 799 90 41

Vloerspecialist nodig in Heerhugowaard?

Houten vloer leggen in Heerhugowaard

Nieuwe parket vloer aangeschaft? TB Parket legt uw vloer in Heerhugowaard! Onze vloerleggers hebben al meer dan tien jaar ervaring met het perfect leggen van vloeren. Zij weten precies hoe ze een vloer leggen moeten aanpakken. Zo zorgen ze voor een perfecte voorbereiding. De plankdelen moeten bijvoorbeeld altijd op kamertemperatuur zijn voor ze gelegd worden. Ook is het belangrijk dat uw vloer zich al heeft aangepast aan de luchtvochtigheid van een ruimte. Daarnaast kunnen we een ondervloer voor u leggen. Dat zorgt voor goede isolatie en geluidsdemping en het houdt vocht tegen.

Heeft u een vloerverwarming in uw woning in Heerhugowaard? Ook dan kunnen we een vloer voor u leggen. U en uw nieuwe parket vloer verdienen een perfecte afwerking. Daar zorgen wij graag voor.

Vloer leggen op maat

Een houten of parket vloer leggen is lastiger dan veel mensen denken. Onze experts weten gelukkig alles van elke vloer. Elke vloer en elke ruimte is anders, daarom is een houten vloer leggen altijd maatwerk.

We kunnen uw vloer in allerlei patronen leggen. Maar ook voor normale patronen bepalen we de legrichting voor u. Zo kunnen we met uw vloer uw kamers optisch groter of juist kleiner maken. Verder bepalen we of we uw vloer vast of zwevend leggen, afhankelijk van het gekozen materiaal.

Wilt u meer weten over een nieuwe vloer laten leggen of een vloer vervangen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 072 - 799 90 41 of vraag onze offerte aan.

Ons werkgebied

Heerhugowaard, Alkmaar, Hoorn, Purmerend, Bergen, Egmond aan Zee, Castricum en omgeving.

Waarom kiest u voor TB Parket?

  • Expert in houten vloeren
  • Heldere afspraken
  • Leggen, onderhoud en renovatie

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 072 - 799 90 41.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Houten vloeren leggen
  • Laminaat leggen
  • Vloeronderhoud
  • Vloerrenovatie
  • Vloeradvies

Werkgebied

Heerhugowaard, Alkmaar, Hoorn, Purmerend, Bergen, Egmond aan Zee, Castricum en omgeving.

Hoofdvestiging