072 - 799 90 41

Vloerspecialist nodig in Heerhugowaard?

Houten vloer schuren in Heerhugowaard

Heeft uw houten of parketvloer vlekken of krassen? Of zitten er kleurverschillen in uw vloer? TB Parket kan uw vloer schuren zodat deze er weer als nieuw uitziet. Woont u in Heerhugowaard en wilt u uw vloer laten schuren? Neem dan contact met ons op.

Niet elke vloer is geschikt om te schuren. Dat hangt onder andere af van het materiaal en de staat van uw vloer. Laat daarom altijd een specialist naar uw vloer kijken. Deze kan uw vloer beoordelen en voor u schuren. Gaat u zelf aan de slag? Dan bestaat er de kans dat u uw vloer per ongeluk onherstelbaar beschadigd. Vervelend, want zo ontstaan alleen maar hogere kosten.

Onze werkzaamheden

Nadat wij de vloer hebben geschuurd zorgen wij ook voor de vloerafwerking. Wij kunnen uw vloer schuren en lakken of schuren en oliƫn. Is uw vloer met een ander materiaal afgewerkt? Neem contact met ons op om er achter te komen hoe wij u in Heerhugowaard kunnen helpen. We vertellen graag meer over houten vloeren of parket schuren. Bel ons om een afspraak te maken, vraag onze offerte aan of kom langs!

Ons werkgebied

Heerhugowaard, Alkmaar, Hoorn, Purmerend, Bergen, Egmond aan Zee, Castricum en omgeving.

Waarom kiest u voor TB Parket?

  • Expert in houten vloeren
  • Heldere afspraken
  • Leggen, onderhoud en renovatie

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 072 - 799 90 41.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Houten vloeren leggen
  • Laminaat leggen
  • Vloeronderhoud
  • Vloerrenovatie
  • Vloeradvies

Werkgebied

Heerhugowaard, Alkmaar, Hoorn, Purmerend, Bergen, Egmond aan Zee, Castricum en omgeving.

Hoofdvestiging