072 - 799 90 41

Vloerspecialist nodig in Heerhugowaard?

Vloerafwerking in Heerhugowaard

Zoekt u een expert voor een perfecte vloerafwerking in Heerhugowaard? TB Parket staat voor u klaar! Wij komen graag bij u langs om uw vloer af te werken. Natuurlijk geven we daarbij professioneel advies.

Wilt u uw houten vloer oliën, waxen of juist lakken? We vertellen u over de voor- en nadelen van elke methode. Eke afwerking vraagt ander onderhoud en geeft een andere uitstraling aan uw vloer.

Uw vloer lakken

Door een parket lakken ontstaat er een eigen karakter. Bij TB Parket kunt u kiezen uit verschillende soorten lak. Wilt u uw vloer een authentiek karakter geven? Of juist een modern karakter? Wij regelen het voor u. Naast een mooie afwerking zorgt vloerlak ook voor een beschermlaag. Door de lak krijgt vocht geen kans.

Uw vloer oliën

Kiest u voor een vloer oliën? Olie zorgt voor een natuurlijke matte uitstraling. In meerdere lagen brengen we de olie aan. Daardoor dringt het in het hout. Op die manier is uw vloer optimaal beschermd tegen bijvoorbeeld vocht.

Hulp bij houten vloer afwerken

Meer weten over vloer afwerken in Heerhugowaard? Neem dan contact met ons op. Bel om een afspraak te maken of vraag onze gratis offerte aan.

Ons werkgebied

Heerhugowaard, Alkmaar, Hoorn, Purmerend, Bergen, Egmond aan Zee, Castricum en omgeving.

Waarom kiest u voor TB Parket?

  • Expert in houten vloeren
  • Heldere afspraken
  • Leggen, onderhoud en renovatie

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 072 - 799 90 41.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Houten vloeren leggen
  • Laminaat leggen
  • Vloeronderhoud
  • Vloerrenovatie
  • Vloeradvies

Werkgebied

Heerhugowaard, Alkmaar, Hoorn, Purmerend, Bergen, Egmond aan Zee, Castricum en omgeving.

Hoofdvestiging