Vloerrenovatie door vakmannen

Is uw vloer in Heerhugowaard dof en versleten geworden? En denkt u erover om een nieuwe vloer aan te schaffen? Wacht dan met een aankoop. De vakman kan uw vloer renoveren waardoor deze er weer als nieuw uitziet.

Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in parket renoveren. Door te werken met speciale technieken en materialen kunnen we in korte tijd uw vloer perfect opknappen. Wilt u weten of uw vloer geschikt is voor een renovatie? Neem dan contact met ons op in Heerhugowaard. Onze vloerspecialisten komen graag bij u langs om het houtwerk van uw vloer te inspecteren.

Technieken voor een vloerrenovatie

Bij parket renoveren schuren we uw vloer waardoor deze weer glad wordt. Dat doen we met speciale apparatuur waarmee we stofvrij kunnen schuren. Dat bespaart u een hoop overlast. Daarnaast behandelen we uw vloer met olie, wax of lak. Dat doen we om het oorspronkelijke karakter van uw vloer te herstellen.

U kunt er echter ook voor kiezen om iets anders met uw vloer te doen. Was deze geolied? Wij kunnen de vloer ook voor u lakken. Daardoor krijgt uw vloer een andere uitstraling en creëert u een andere sfeer in uw woning. Wat uw wens ook is, wij voeren uw vloerrenovatie voor u uit in Heerhugowaard.

Meer weten over een vloer renoveren? Neem contact met ons op. Kom langs in onze showroom in Heerhugowaard of bel om een afspraak te maken. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen.