072 - 799 90 41

Vloerspecialist nodig in Heerhugowaard?

Vloerrenovatie door vakmannen

Is uw vloer in Heerhugowaard dof en versleten geworden? En denkt u erover om een nieuwe vloer aan te schaffen? Wacht dan met een aankoop. TB Parket kan uw vloer renoveren waardoor deze er weer als nieuw uitziet.

Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in vloer herstellen. Door te werken met speciale technieken en materialen kunnen we in korte tijd uw vloer perfect opknappen. Wilt u weten of uw vloer geschikt is voor een renovatie? Neem dan contact met ons op in Heerhugowaard. Onze vloerspecialisten komen graag bij u langs om het houtwerk van uw vloer te inspecteren.

Technieken voor een vloerrenovatie

Bij parket renoveren schuren we uw vloer waardoor deze weer glad wordt. Dat doen we met speciale apparatuur waarmee we stofvrij kunnen schuren. Dat bespaart u een hoop overlast. Daarnaast behandelen we uw vloer met olie, wax of lak. Dat doen we om het oorspronkelijke karakter van uw vloer te herstellen.

U kunt er echter ook voor kiezen om iets anders met uw vloer te doen. Was deze geolied? Wij kunnen de vloer ook voor u lakken. Daardoor krijgt uw vloer een andere uitstraling en creëert u een andere sfeer in uw woning. Wat uw wens ook is, wij voeren uw vloerrenovatie voor u uit in Heerhugowaard.

Wilt u uw vloer vernieuwen? Neem contact met ons op. Bel om een afspraak te maken of vraag een offerte aan.

Ons werkgebied

Heerhugowaard, Alkmaar, Hoorn, Purmerend, Bergen, Egmond aan Zee, Castricum en omgeving.

Waarom kiest u voor TB Parket?

  • Expert in houten vloeren
  • Heldere afspraken
  • Leggen, onderhoud en renovatie

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 072 - 799 90 41.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Houten vloeren leggen
  • Laminaat leggen
  • Vloeronderhoud
  • Vloerrenovatie
  • Vloeradvies

Werkgebied

Heerhugowaard, Alkmaar, Hoorn, Purmerend, Bergen, Egmond aan Zee, Castricum en omgeving.

Hoofdvestiging