Vloerafwerking in Heerhugowaard

Zoekt u een expert voor een perfecte vloerafwerking in Heerhugowaard? De vakman staat voor u klaar! Wij komen graag bij u langs om uw vloer af te werken. Natuurlijk geven we daarbij professioneel advies.

Wilt u uw houten vloer oliën, waxen of juist lakken? We vertellen u over de voor- en nadelen van elke methode. Eke afwerking vraagt ander onderhoud en geeft een andere uitstraling aan uw vloer.

Uw vloer lakken

Door een parket lakken ontstaat er een eigen karakter. Bij De vakman kunt u kiezen uit verschillende soorten lak. Wilt u uw vloer een authentiek karakter geven? Of juist een modern karakter? Wij regelen het voor u. Naast een mooie afwerking zorgt vloerlak ook voor een beschermlaag. Door de lak krijgt vocht geen kans.

Uw vloer oliën

Kiest u voor een vloer oliën? Olie zorgt voor een natuurlijke matte uitstraling. In meerdere lagen brengen we de olie aan. Daardoor dringt het in het hout. Op die manier is uw vloer optimaal beschermd tegen bijvoorbeeld vocht.

Meer weten over vloerafwerking in Heerhugowaard? Neem dan contact met ons op. Bel om een afspraak te maken of vraag onze gratis offerte aan.